Formular de contact

Completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.
Numar de telefon: 0736 669 896

Vă rugăm să activați JavaScript în browserul dumneavoastră pentru a completa acest formular.

Completand formularul, sunt de acord cu Politica de Confidentialitate si prelucrarea datelor cu caracter personal.

Edit Template

7 Erori Comune în Designul Website-urilor și Cum să le Eviți

În era digitală, un website bine construit este esențial pentru succesul oricărei afaceri. Cu toate acestea, există multe capcane în designul website-urilor care pot compromite experiența utilizatorilor și eficiența site-ului. În acest articol, vom explora șapte erori comune în designul website-urilor și vom oferi soluții pentru a le evita, asigurându-vă astfel că website-ul dumneavoastră își atinge potențialul maxim.

1. Design Nepotrivit pentru Mobil

Într-o lume în care majoritatea utilizatorilor accesează internetul de pe dispozitive mobile, un design responsive este crucial. O eroare comună este neoptimizarea site-ului pentru mobil, ceea ce duce la o experiență de utilizare slabă. Pentru a evita această problemă, asigurați-vă că website-ul dumneavoastră se adaptează automat la diferite dimensiuni de ecran și că navigarea este ușoară pe toate dispozitivele.

2. Timp de Încărcare Lent

Un alt aspect critic este timpul de încărcare al site-ului. Utilizatorii abandonează rapid paginile care se încarcă încet, ceea ce poate afecta negativ rata de conversie. Optimizarea imaginilor, utilizarea cache-ului și minimizarea codului CSS și JavaScript sunt câteva metode pentru a îmbunătăți viteza de încărcare a website-ului. Folosiți platforme precum WordPress și Shopify, care oferă numeroase plugin-uri și opțiuni de optimizare.

3. Navigare Confuză

O navigare clară și intuitivă este esențială pentru a ajuta utilizatorii să găsească rapid informațiile de care au nevoie. Un meniu de navigare complicat sau neorganizat poate frustra vizitatorii și îi poate determina să părăsească site-ul. Planificați structura site-ului cu atenție și folosiți categorii clare și etichete descriptive pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

4. Lipsa Call to Action-urilor (CTA)

Un website eficient trebuie să ghideze utilizatorii către acțiuni specifice, cum ar fi completarea unui formular de contact sau efectuarea unei achiziții. Lipsa CTA-urilor bine plasate și vizibile poate duce la o rată scăzută de conversie. Plasați butoanele de call to action în locuri strategice și asigurați-vă că sunt clare și ușor de observat.

5. Conținut Inadecvat sau Neactualizat

Conținutul de calitate este esențial pentru a atrage și reține vizitatorii. Un website cu conținut inadecvat, neactualizat sau prea puțin poate afecta negativ percepția utilizatorilor și ranking-ul în motoarele de căutare. Actualizați periodic conținutul și asigurați-vă că acesta este relevant, informativ și bine structurat.

6. Design Supraîncărcat

Un design supraîncărcat cu prea multe elemente vizuale poate fi derutant și obositor pentru utilizatori. Simplitatea este cheia în designul website-urilor. Folosiți un layout curat, culori armonioase și spații albe pentru a crea un design aerisit și atrăgător. Evitați să utilizați prea multe fonturi și culori diferite, deoarece acestea pot distrage atenția de la mesajul principal.

7. Ignorarea Optimizării SEO

Un website frumos este inutil dacă nu poate fi găsit de potențialii clienți. Optimizarea SEO (Search Engine Optimization) este crucială pentru a asigura vizibilitatea site-ului în motoarele de căutare. Folosiți cuvinte cheie relevante, precum ‘creare website’, ‘site de prezentare’, ‘site e-commerce’, ‘design cărți de vizită’, ‘WordPress’, și ‘Shopify’ în conținutul și meta descrierile site-ului. Asigurați-vă că website-ul este optimizat pentru viteza de încărcare, mobil și că are link-uri interne și externe de calitate.

Cum să Evitați Aceste Erori cu Ajutorul JUR Digital

La JUR Digital, înțelegem importanța unui design de website eficient și atractiv. Oferim servicii complete de creare website-uri, inclusiv site-uri de prezentare și site-uri e-commerce. Echipa noastră de experți utilizează platforme renumite precum WordPress și Shopify pentru a dezvolta website-uri responsive, rapide și optimizate SEO.

Pe lângă serviciile de creare website-uri, oferim și servicii extra, cum ar fi designul de cărți de vizită și broșuri. Imaginile pe care le furnizăm au drepturi comerciale, asigurându-vă astfel un design profesionist și legal.

Evitarea erorilor comune în designul website-urilor poate face diferența între un site mediocru și unul de succes. Colaborând cu JUR Digital, puteți fi siguri că website-ul dumneavoastră va fi bine construit, atractiv și eficient din punct de vedere al conversiei.

Call to Action

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre și pentru a solicita o ofertă personalizată, vizitați www.jurdigital.ro. Echipa noastră de experți este aici pentru a vă ajuta să creați website-ul perfect pentru afacerea dumneavoastră!

Website la cheie

Transformăm viziunea ta în
realitate, cu un design
unic și performanță ridicată.

Cele mai recente articole:

© 2023 JURDIGITAL.ro – JUR DIGITAL SRL

All rights reserved – Toate drepturile rezervate

RO